標題: 請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
註冊 2008-9-12
來自 天水圍區

請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??

請問有沒有可以詳細告訴我. 及可否提供有關車程的大約需時??YL.香港;f;b&H&C0U
YL.香港*f$C.r4J)}/J
謝謝. 8}'{-\,M;|7b
Virginia

其他  頂部
Korealan
論壇元老

UID 11
精華 0
積分 3100
帖子 2333
閱讀權限 90
註冊 2007-6-20
來自 YUEN LONG

坐西鐵元朗站落,係酒樓那出口有电梯落地下,有小巴去到博愛急症室那邊門口OR+[&H9[2f.s/@8r
搭64K分段收費$5入CASH博愛迴旋處落OR
3c2P)u-s B(Z:\YL.香港天慈有276(??)FORGET THE NO. $8~9(往上水)
4F*L0k&q)O二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路264M天恩去九龍既$16.5也可在博愛落

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區

多謝您的回覆.二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路3l$h*x;D)|6@;j0v;~
www.y1.hk&j3t)m,W8j0o5_
Virginia

其他  頂部
michaelchan999
中級會員

UID 667
精華 0
積分 265
帖子 34
閱讀權限 30
註冊 2008-5-27

回復 #3 Virginia 的帖子

天慈有276往上水(不是276p)二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路;L5?&C1~!d4N4a:y/{2W9y
經元朗去上水,途經博愛醫院

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區
謝謝您們的幫忙. #g+N"q'r#G'N.s1P;c-D%A
Virginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區

請問係咪有架小巴由天水圍到博愛, 因為我見到. 但又唔知有關的時間, 不知可從什麼地方查看. ??元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 7c5| n2D"B"g3b1p;I0?-T
Virginia

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

印像中, 好耐先有一架, 會經過西鐵元朗站, 咁西鐵站又有609可以搭.

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

九巴又有 54~$5.00. 264M~$9.60.二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路8Y+~"Y4{4Z!y3B

:r!O&T.y#w#Y九巴搜尋: http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php#二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路.U&k4Y+I%l
www.y1.hk#l,O;J7w%?

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區
好多謝您呀. SiuFat, 因為11號當天我在博愛看到有小巴(我都是坐巴士264M), 但係等來等去都未有車. 因為我23號要上午7時到博愛. 所以我想再問清楚.  元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 7Q;{2_)@$^5w"j)I,E

2].b9g,`(|&KYL.香港不過謝謝您的幫忙. 二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路/o u3n;P0S!X,I8K#^ S0\
YL.香港7j$W*f!@'K1]
謝謝.2{0Z"n6^,d$p$i0q+?.^
Virginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區
有點緊張, 因我這麼大個人重未入院做手術(重要全身麻醉), 之前生2小孩都是順產的. 故有點緊張....YL.香港)N K*s'Y9P1I%B/p#V:E
Virginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區
SiuFat, 謝謝您, 不過小巴不適合我了. 因下星期二上午七時前要到博愛, 此小巴平日每天0730-1830, 所以我都是選擇巴士264M 平日每天5:20-8:28 每12-15分一班. 故我六時前到巴士應該無問題. 2{2W&j+u"D&B'M
YL.香港2_.}4}0u5d4X([-P+~ Q1a
現在只怕在巴士上嘔, 因我當天凌晨就不可飲食, 而且我本身每坐巴士都暈車浪(自生小孩後出現此情況), 所以有點唔好意思.... 二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路:J$l'h/r2q)`*A!T+i'A P
二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路7I7\,q!h3z3e*a j
Virginia

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1
你唔好咁客氣啦.
'k5T:Z2V0l2b/TYL.香港我貼D網址, 都可以幫到其他人ka ma.元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, +U4I%@"W,[

1p7S%v,X4k-B祝你手術順利, 唔使咁緊張.

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 768
帖子 505
閱讀權限 50
來自 天水圍區
現在心情好好多. 因為我要照顧兩小孩所以一定要比心機快些復元, 老人家常說心情好影響病情的. 故此要自己控制便可.二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路'T+^&g!H$l$\6A
'J ~+U$J3]0\(v2w-~'o
現在什麼都不想, 只希望那天快些到. 再次謝謝您.
:p'G!L.H4Y:T7p!d%y元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, Virginia

其他  頂部
mandy1227
新手上路

UID 1554
精華 0
積分 41
帖子 16
閱讀權限 10
註冊 2008-11-27
其實由元朗西鐵站行去遠唔遠嘅呢(我見指示牌有寫H 出口)?要行幾耐架?因我住果頭,成日落街都有人問我點去博愛,但我都唔知點行。

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]