標題: 請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
註冊 2008-9-12
來自 天水圍區

請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??

請問有沒有可以詳細告訴我. 及可否提供有關車程的大約需時??
0~1z$F5I8o(x)E)n,U"O元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
,?;c&y"{8X1I.h(f謝謝. 9U!L9T$M,n$\;m
Virginia

其他  頂部
Korealan
論壇元老

UID 11
精華 0
積分 3104
帖子 2338
閱讀權限 90
註冊 2007-6-20
來自 YUEN LONG

坐西鐵元朗站落,係酒樓那出口有电梯落地下,有小巴去到博愛急症室那邊門口OR9~1k!z n;e G+O ~8L
搭64K分段收費$5入CASH博愛迴旋處落OR元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 0P0M*^:h2Q(K.t*T'x1g
天慈有276(??)FORGET THE NO. $8~9(往上水)YL.香港&Z!{'d6G4o4N"{)X2n
264M天恩去九龍既$16.5也可在博愛落

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區

多謝您的回覆.
3n'R7L&N%k9V/bYL.香港
#R)W9h5R*p1e二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路Virginia

其他  頂部
michaelchan999
中級會員

UID 667
精華 0
積分 265
帖子 34
閱讀權限 30
註冊 2008-5-27

回復 #3 Virginia 的帖子

天慈有276往上水(不是276p)YL.香港3K(s1N7w-\:T8g
經元朗去上水,途經博愛醫院

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區
謝謝您們的幫忙. ,v6n#~%P#m8f)l6U4z3{
Virginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區

請問係咪有架小巴由天水圍到博愛, 因為我見到. 但又唔知有關的時間, 不知可從什麼地方查看. ??5U![ { g6d:f,{5R
Virginia

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

印像中, 好耐先有一架, 會經過西鐵元朗站, 咁西鐵站又有609可以搭.

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1

九巴又有 54~$5.00. 264M~$9.60.元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, *B2S0d5k,y

3u#v"Q#p"G7p(w元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 九巴搜尋: http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php#www.y1.hk1|;Z:I2h/G2w

+D$P5n,L)F0F#P.@YL.香港[ 本帖最後由 SiuFat 於 2008-12-12 12:55 編輯 ]

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區
好多謝您呀. SiuFat, 因為11號當天我在博愛看到有小巴(我都是坐巴士264M), 但係等來等去都未有車. 因為我23號要上午7時到博愛. 所以我想再問清楚.  元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, -H.F6M J1w.c8g/g#^
1}(N5J/R(N!@.N(I3Y
不過謝謝您的幫忙. /~9U"M)Y!_0O4D i,P

/D:O7R*]$k%X1N)D6F謝謝.
/],B5@8?8^2R4D6kVirginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區
有點緊張, 因我這麼大個人重未入院做手術(重要全身麻醉), 之前生2小孩都是順產的. 故有點緊張....YL.香港3z({9G*S(^/{/?(m
Virginia

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區
SiuFat, 謝謝您, 不過小巴不適合我了. 因下星期二上午七時前要到博愛, 此小巴平日每天0730-1830, 所以我都是選擇巴士264M 平日每天5:20-8:28 每12-15分一班. 故我六時前到巴士應該無問題. YL.香港 n(h3I-I+b1?6D

!I(i2f1A"w4d'|1Q#o:^現在只怕在巴士上嘔, 因我當天凌晨就不可飲食, 而且我本身每坐巴士都暈車浪(自生小孩後出現此情況), 所以有點唔好意思.... www.y1.hk*`5n6S7T'W;p2y&h7m"o
&I#W)D&U't6R
Virginia

其他  頂部
SiuFat
高級會員

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1
你唔好咁客氣啦.
6c6D#`-r M)_7J1n9C%o,r我貼D網址, 都可以幫到其他人ka ma.,E h"Y3J+i6U)X(E2B

8v8F'p4S/E;t/m%Q!yYL.香港祝你手術順利, 唔使咁緊張.

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 781
帖子 523
閱讀權限 50
來自 天水圍區
現在心情好好多. 因為我要照顧兩小孩所以一定要比心機快些復元, 老人家常說心情好影響病情的. 故此要自己控制便可.二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路8e%S;P&@9l3H,t$@&X'R6G
YL.香港:n;[9m5T$c7A4g4}:z
現在什麼都不想, 只希望那天快些到. 再次謝謝您.
X*Y4S.f+g'`%[5Y(rwww.y1.hkVirginia

其他  頂部
mandy1227
新手上路

UID 1554
精華 0
積分 41
帖子 16
閱讀權限 10
註冊 2008-11-27
其實由元朗西鐵站行去遠唔遠嘅呢(我見指示牌有寫H 出口)?要行幾耐架?因我住果頭,成日落街都有人問我點去博愛,但我都唔知點行。

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]