標題: 漢華中學同學
小鳥

UID 16569
精華 0
積分 2
帖子 2

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2010-3-1 22:15 發表
9F2g'X(M)I2^元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 請問有冇人係80年左右讀過呢間學校?

www.y1.hk:}.S#g:K'W;r6Q%h
我屋企除咗我之外,個個家姐亞哥都讀漢記架

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2010-3-25 12:20 發表
5S+}#f8G"c(T!Q6f Hello校友!  81年我讀緊中一

+v#I"l8{$C9{1^&c
1r;x'H!^$W二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路照你咁講,我三哥當時讀五年級,大哥讀緊中一。

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
回復 #14 clai 的帖子

Hello!  Just revisit this site after 2 yrs!  You may be my classmate?  I was 小六或中一 in 1981.   What grade were u in that year?  I remember the English teacher was Mr. 袁.

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
回復 #14 clai 的帖子

I remember some of my classmates' names are 吳X敢, 唐X文, 唐X輝, 林亞X, 黃德X, 張鑑X...etc.  Do u know them?  

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2012-4-19 17:45 發表 元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, %R4z&u3i.D9g2s Y
I remember some of my classmates' names are 吳X敢, 唐X文, 唐X輝, 林亞X, 黃德X, 張鑑X...etc.  Do u know them?  

9L-u1}.`&x9@元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
3r;f o8S&@:k"g7h)O,k紅色名果五個人我認識,其中兩三個成日都有見面添! 第一個應該係叫『吳 X 』,第二個叫『唐 X 』同第三個係好似兄妹...或姐弟!? 因佢兩姊妹都叫唐 X 雯。4_8}+T4T(n-I
元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, -W6[3t,P7@%N
不過以上係我對上哥哥嘅同學,不過我都有同佢哋有來往,所以認識及記憶好深。

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
回復 #20 smartlam 的帖子

Pls check PM.  

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2012-7-17 12:37 發表
%M/f)z7v8m-d%q6UYL.香港   Pls check PM.  

元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 8x3u+y-E$n3b9Y,R!f#Z3}4`0r
元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, $]-m.t5C+I+s(O"n
,W&h-N)V,n!^5[
覆左你 check PM 啦!

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
回復 #22 smartlam 的帖子

我都 PM 左你

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173
PM 左你~

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2012-7-17 12:37 發表 二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路-z(L-w7x4X,H7X-@+C-b
   Pls check PM.  

二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路(s9x-O&z1q2A+C$e'g!{1I
二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路2P6@"c+c)g:v.Q#x*A
YL.香港,K+O0e:I0Q/r9n't
今日撞到我哥通知左佢,佢話果時同你好 friend,仲去過你屋企過夜添! 我俾左你電話號碼佢,佢話會搵你的!
&^ M.X.C8]+x%G"Y#@6z$i E#N3].{ R,_ f
如果佢覆左你,你就呢道通知聲我啦!

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
係呀! 我地通左幾次電話啦! 約左今個星期六喺元朗見面添.  唔該哂你呀!  

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2012-8-9 14:39 發表 www.y1.hk#w6D:I9`-C
係呀! 我地通左幾次電話啦! 約左今個星期六喺元朗見面添.  唔該哂你呀!  

www.y1.hk)a7Y%E/|7T5r8I

$v3F(| H4O.g/B;J4L+twww.y1.hk-j-g'@1y-j/_%?6z
仲有冇話約埋邊個會面呀? 肥德你有冇約佢呀?

其他  頂部
Smarter

UID 8197
精華 0
積分 28
帖子 14
 有呀! 佢話仲有兩三個會來.  你有時間嚟埋吖.

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173

QUOTE:
原帖由 Smarter 於 2012-8-9 23:06 發表 二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路%Q.y%G0[,y2@-V9\
 有呀! 佢話仲有兩三個會來.  你有時間嚟埋吖.

www.y1.hk(V4s7e$c4Z-w#V9e

/L.n0g2s%b%F7i8N+jwww.y1.hk
6v6I&Z h7r$G,z U#K)p:xwww.y1.hk
6^+y'g*M$e%L.Y*Io下...唔使客氣啦! 你地再玩返熱啲先啦! 十幾廿年再相見,第一次梗係好多回憶想當年啦! 我唔逖你地果陣時嘅回憶內容,等你地吹到口水乾,下次先再 join 埋啦! thx~

其他  頂部
smartlam

UID 140
精華 0
積分 305
帖子 173
係喎! 你不如系呢個 post,改一改個標題,例如話此 post,已成功尋回舊同學,等其他想尋回昔人好友嘅會員,都唔好咁快氣餒嘛!
(z4k!}2K0^%[-R'z f5B3T元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
6x8G)A;J8G/B @ IYL.香港其實我都有個 post,係尋找小學同學,亦系一次偶然機會下,搵到一個小學舊同學,不過十年人士幾番新,對方都唔想再同我地聯絡,咁都冇辦法!

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]