標題: 請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區

請問由天水圍 去 博愛醫院 (平日)??

請問有沒有可以詳細告訴我. 及可否提供有關車程的大約需時??
.s u8I)]7z%^.N
-i*e(N.k0d u8F+DYL.香港謝謝.
"H-|!P!y/y5`*EVirginia

其他  頂部
Korealan

UID 11
精華 0
積分 3119
帖子 2354
來自 YUEN LONG

坐西鐵元朗站落,係酒樓那出口有电梯落地下,有小巴去到博愛急症室那邊門口OR
$]%z"}8H"MYL.香港搭64K分段收費$5入CASH博愛迴旋處落OR元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 5y#M8n3o:o8O#S:S4b
天慈有276(??)FORGET THE NO. $8~9(往上水)
/W8?$['p6P)[264M天恩去九龍既$16.5也可在博愛落

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區

多謝您的回覆.
)L-x0U t*H8f:l*K)c(@&i元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, +j;g2P+U5M,V!L8y7H'T
Virginia

其他  頂部
michaelchan999

UID 667
精華 0
積分 265
帖子 34

回復 #3 Virginia 的帖子

天慈有276往上水(不是276p)
*G3T&e1n,uwww.y1.hk經元朗去上水,途經博愛醫院

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區
謝謝您們的幫忙. YL.香港6Y1Z&t+L2X.X8v
Virginia

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區

請問係咪有架小巴由天水圍到博愛, 因為我見到. 但又唔知有關的時間, 不知可從什麼地方查看. ??
;V-_6T9K(U._"a#h0Nwww.y1.hkVirginia

其他  頂部
SiuFat

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344

係有架77A, 唔經大馬路,
m(a2U0X0U-j二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路http://www.td.gov.hk/transport_in_hong_kong/public_transport/minibuses/green/gmb_online_guide/new_territories_gmb_routes/nt_77a/index_tc.htm

其他  頂部
SiuFat

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344

印像中, 好耐先有一架, 會經過西鐵元朗站, 咁西鐵站又有609可以搭.

其他  頂部
SiuFat

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344

九巴又有 54~$5.00. 264M~$9.60.
5s2s-{$?!b.Lwww.y1.hkwww.y1.hk(Z%z9{8a"D6n*J6m+M9[-@
九巴搜尋: http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php#
2q3x"^1o \5q,J)X&M"g(nwww.y1.hk
)@2U&|+N.u/r2W[ 本帖最後由 SiuFat 於 2008-12-12 12:55 編輯 ]

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區
好多謝您呀. SiuFat, 因為11號當天我在博愛看到有小巴(我都是坐巴士264M), 但係等來等去都未有車. 因為我23號要上午7時到博愛. 所以我想再問清楚.  元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, $P({6~-D4a;V(S
www.y1.hk"W9J7N%t-H)Z,J6t+X
不過謝謝您的幫忙. 二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路%X,r.W"y L1y7s6\

5p&F9k6~2n,[-P.S+j*s7r,Cwww.y1.hk謝謝.
#i+w1D6w!^0F,Z6Vwww.y1.hkVirginia

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區
有點緊張, 因我這麼大個人重未入院做手術(重要全身麻醉), 之前生2小孩都是順產的. 故有點緊張....
8W#R)J3`!~9j7K+@9m4?Virginia

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區
SiuFat, 謝謝您, 不過小巴不適合我了. 因下星期二上午七時前要到博愛, 此小巴平日每天0730-1830, 所以我都是選擇巴士264M 平日每天5:20-8:28 每12-15分一班. 故我六時前到巴士應該無問題.
8t q5W*t I元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 1~"y*b5V+f.q,T8K
現在只怕在巴士上嘔, 因我當天凌晨就不可飲食, 而且我本身每坐巴士都暈車浪(自生小孩後出現此情況), 所以有點唔好意思....
-R0_1[1`0P7Q&J$M"b元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, www.y1.hk&`&e*H:j%p/k
Virginia

其他  頂部
SiuFat

UID 62
精華 0
積分 603
帖子 344
你唔好咁客氣啦.二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路6\ Z-F!r$r%t/Q
我貼D網址, 都可以幫到其他人ka ma."|*q7B/@+[

:{1[4I0N.V;t'|*r8{二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路祝你手術順利, 唔使咁緊張.

其他  頂部
Virginia

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 553
來自 天水圍區
現在心情好好多. 因為我要照顧兩小孩所以一定要比心機快些復元, 老人家常說心情好影響病情的. 故此要自己控制便可.元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, -w*K9n8d*P)r1l

$r3p6U(G&s"K.gwww.y1.hk現在什麼都不想, 只希望那天快些到. 再次謝謝您.元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 2^1z:c.G0Q8v-w
Virginia

其他  頂部
mandy1227

UID 1554
精華 0
積分 41
帖子 16
其實由元朗西鐵站行去遠唔遠嘅呢(我見指示牌有寫H 出口)?要行幾耐架?因我住果頭,成日落街都有人問我點去博愛,但我都唔知點行。

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]