標題: 找尋基朗中學第一屆學生
yumi_ymling

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19

其他  頂部
yumi_ymling

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
just kidding

其他  頂部
ken13

UID 3131
精華 0
積分 18
帖子 9
有冇 人知道 小雲 同 四方 的下落呢?

其他  頂部
yumi_ymling

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
何包,我知道滿英同小雲仲有聯絡,四方係邊位就唔知喇

其他  頂部
ken13

UID 3131
精華 0
積分 18
帖子 9
檸檬 有冇佢地d  msn呀, pm比我丫,
9S.p1q"z1P*U(E&V8o7月 好似 學校有舊生活動,搵多d人返黎參加先......

其他  頂部
街市仔

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16
我係第2屆 讀1f 夏sir 個班*w/P;b,]0u/X
跟住就搬過去基朗 2c 劉sir個班
,e/J6],}.?元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
9D#w/p&o$d7n/[二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路我記得當年1a班主任 係miss 余

其他  頂部
yumi_ymling

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
回復 #37 街市仔 的帖子

咁會唔會大家同己屆呀

其他  頂部
街市仔

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16

QUOTE:
原帖由 yumi_ymling 於 2009-7-1 22:30 發表
$~*p&_ x8h咁會唔會大家同己屆呀

:p,z#K,b'Vwww.y1.hk元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 8g+?3v4R'R.s'N,l
可能係呀 你地講既檸檬
(D#i-J9x4l.F$S)c.~ M0b4o元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
0B$C4D6z7EYL.香港係唔係讀1a
6g"h.t0M;d*U+Kwww.y1.hk
$M6{"I,t9X8VYL.香港我個班有潘小堅

其他  頂部
yumi_ymling

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
yup....is me2\5Q7c(N0`9?2r4O
who r u la? can u tell me plz

其他  頂部
街市仔

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16

QUOTE:
原帖由 yumi_ymling 於 2009-7-5 19:51 發表
7Q-X6Q"N;i#S%M.cwww.y1.hk yup....is me
(X"x6?$l0P&Y*`(?YL.香港who r u la? can u tell me plz

www.y1.hk"@(i#i7F9W.B0g
YL.香港&L!r6z*}$_:u
我係讀1f 元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, !C$?+~6k _"V
www.y1.hk(p8i5?5l0I+V#\+G+c
最唔聽話 個 o個係我8K2y6W#I \'f

7x)c'U4P(\*K$d!]YL.香港你有冇參加遠足學會?
"R5S1H7|"Jwww.y1.hk
(Q(d1z0c9c0x7B4P!["fYL.香港如果有 你就同我一齊行過山
'@(p:}/G5T!R.YYL.香港www.y1.hk6A V;S7a7n&u#`
記唔記得 有個女仔 叫洋葱頭?www.y1.hk!Z%v%\.V&v2m%@2R+\5u+c%j8o

!];N1V(e(Q6b%fYL.香港因為我冇花名 D同學叫我全名
3^5?5O1Z-t6m8X)f元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, www.y1.hk"D5i2E2}"a2](f%_&b8s
tang chi keung

其他  頂部
yoyo

UID 2339
精華 0
積分 5
帖子 6
我1984年畢業,第一屆...,?'u+K-}$@,F9P9N
二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路$D:u/`-M2Y
相中找到自己嗎? 請認頭.....!!
#K:Y4P)m0Y {9z:p$i3^%[YL.香港
$s:N8[*^8a!n%g!a/eYL.香港[ 本帖最後由 yoyo 於 2009-7-18 16:26 編輯 ]

查看積分策略說明
附件

點擊在新窗口查看全圖
其他  頂部
nelsonhwong

UID 5356
精華 0
積分 1
帖子 2
我是狗熊

其他  頂部
大眼仔

UID 9241
精華 0
積分 1
帖子 1

QUOTE:
原帖由 yoyo 於 2009-7-18 15:22 發表 元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, (C1X$^!\:I.O
我1984年畢業,第一屆...二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路0W5M9c.v1k;H'k!]/{
+[1f2d g.O
相中找到自己嗎? 請認頭.....!!

二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路%k'J*Q/Z'l4n7m0d3n ]

&a&S.L3U&j6V0l:f1g3X
(s7|;e;c#N"t8_0}二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路我係1986年第3屆F5畢業/^%e,['`#p
以前在基元暫居的生活一世難忘二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路-P)w3X$V#b2Y+f.^*Z:{#I
每天都會在櫃筒底放字條借中文書或其他二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路4z U*Y.A5r.B*M'y
因坐我位的是上午班基元靚女^^

其他  頂部
sgo

UID 1228
精華 0
積分 183
帖子 129
希望有更多同學會見到你的留言!

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]