標題: 找尋基朗中學第一屆學生
yumi_ymling
新手上路

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
註冊 2009-4-21

其他  頂部
yumi_ymling
新手上路

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
just kidding

其他  頂部
ken13
新手上路

UID 3131
精華 0
積分 18
帖子 9
閱讀權限 10
註冊 2009-5-16
有冇 人知道 小雲 同 四方 的下落呢?

其他  頂部
yumi_ymling
新手上路

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
何包,我知道滿英同小雲仲有聯絡,四方係邊位就唔知喇

其他  頂部
ken13
新手上路

UID 3131
精華 0
積分 18
帖子 9
閱讀權限 10
註冊 2009-5-16
檸檬 有冇佢地d  msn呀, pm比我丫,5K,L&j2H"\1m)I;@.["D
7月 好似 學校有舊生活動,搵多d人返黎參加先......

其他  頂部
街市仔
註冊會員

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16
閱讀權限 20
註冊 2008-2-24
我係第2屆 讀1f 夏sir 個班
;~!S#V;^#tYL.香港跟住就搬過去基朗 2c 劉sir個班二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路/x!}"J3W+Y8G

$s$?'~0f;["E$j;B元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 我記得當年1a班主任 係miss 余

其他  頂部
yumi_ymling
新手上路

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
回復 #37 街市仔 的帖子

咁會唔會大家同己屆呀

其他  頂部
街市仔
註冊會員

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 yumi_ymling 於 2009-7-1 22:30 發表 www.y1.hk.V-s0T'k5y$_:S0z
咁會唔會大家同己屆呀

2h0[:`&\9[-K
(m5D.H3[#J.p*`YL.香港可能係呀 你地講既檸檬"X"Q,l5\,m4y

!}"N"y-M;c'r係唔係讀1aYL.香港6?2Z#y0~,| D6E;q

+o#X/C!n8s6k.H:H-K我個班有潘小堅

其他  頂部
yumi_ymling
新手上路

UID 2753
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
yup....is me
+]0]$~:J!m'fYL.香港who r u la? can u tell me plz

其他  頂部
街市仔
註冊會員

UID 437
精華 0
積分 115
帖子 16
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 yumi_ymling 於 2009-7-5 19:51 發表 www.y1.hk.`8p1y:T&I
yup....is me
#D"F3A:n2M/R5Y7t \;W-Ywww.y1.hkwho r u la? can u tell me plz

元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, /`.n*d,q#}*p

*l"O)V"@0B:c'r+['Xwww.y1.hk我係讀1f
(T*s)u*L6F+T%G2J.l5eYL.香港
6I$`4b6F5h2^二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路最唔聽話 個 o個係我
,W"b.`)_*b!},F#^www.y1.hk元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, .g.C1m#`9t8L,o:H.k
你有冇參加遠足學會?
/I:T8M3b(_:N.G(T%G8E元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站,
4^,j;D$?!x+Z;i)o如果有 你就同我一齊行過山
6k!O%a9?.m/V$D二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路-Z/H8Z/q$X5u
記唔記得 有個女仔 叫洋葱頭?www.y1.hk)|+w1z9M0@%X5G
www.y1.hk/\%U4W(?+?,O
因為我冇花名 D同學叫我全名二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路:j7a"];e n%u
/|"{3c6v#k"\&@-k;z
tang chi keung

其他  頂部
yoyo
新手上路

UID 2339
精華 0
積分 5
帖子 6
閱讀權限 10
註冊 2009-3-14
我1984年畢業,第一屆... V%t$b+Z#A7G
www.y1.hk(|2b(v-V4{(z5w
相中找到自己嗎? 請認頭.....!!0T.|%}*f;n
二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路9y.n6x2f1W$J/|$p,G

查看積分策略說明
附件

點擊在新窗口查看全圖
其他  頂部
nelsonhwong
新手上路

UID 5356
精華 0
積分 1
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2009-9-3
我是狗熊

其他  頂部
大眼仔
新手上路

UID 9241
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2010-4-18

QUOTE:
原帖由 yoyo 於 2009-7-18 15:22 發表
6b0B7X"J1K(n#L#k-i我1984年畢業,第一屆...$^'e/O%v-U6i
,{'w)w#a.F+q$}
相中找到自己嗎? 請認頭.....!!

K0H4x!s8|/^#R3SYL.香港元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, /x8X/A8k0D0I:X

$d*}&C;I+A+r/K4`元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 我係1986年第3屆F5畢業www.y1.hk'x(|6W7a7@%R
以前在基元暫居的生活一世難忘
:n(q7D"@4X+P._1e+p每天都會在櫃筒底放字條借中文書或其他
4D s7d'~'S+L/e因坐我位的是上午班基元靚女^^

其他  頂部
sgo
註冊會員

UID 1228
精華 0
積分 183
帖子 129
閱讀權限 20
註冊 2008-10-3
希望有更多同學會見到你的留言!

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]