標題: 元朗網站 網友
onefree
金牌會員

UID 2586
精華 0
積分 1123
帖子 359
閱讀權限 70
註冊 2009-4-9
來自 Hong Kong

QUOTE:
原帖由 小獅拉 於 2009-5-8 21:25 發表 元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 8I d6y3n9J(V
報到~二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路'{;a3`4B!R.r'k
我都係新手嚟架

*X9_*X,S2}4EYL.香港你.....已經係.....註冊會員啦wo!!!!仲稱呼自己係.....新手!!!!

其他  頂部
小獅拉
註冊會員

UID 2646
精華 0
積分 128
帖子 37
閱讀權限 20
註冊 2009-4-14
來自 元朗
回復 #77 onefree 的帖子

我梗係新啦~~我註咗册唔係好耐之嘛

其他  頂部
Virginia
高級會員

UID 1107
精華 0
積分 840
帖子 552
閱讀權限 50
註冊 2008-9-12
來自 天水圍區
onefree:YL.香港5r6J9{(D"U.K0u-M"S4Y
小獅拉都是新會員的. 因為他的註冊日期是在2009年4月14日呢. 可能因為多在此發言,故便升級快, 就因此有些少誤會呢.
)w'I.J3x3o5W2\www.y1.hkwww.y1.hk;k0n:x'Q%\
Virginia

其他  頂部
onefree
金牌會員

UID 2586
精華 0
積分 1123
帖子 359
閱讀權限 70
註冊 2009-4-9
咁我同佢一樣都係新手呀, 我早佢幾日咋!!!
;O)m.|)T ?&_!D9\(r!}哈!!!!請大家多多指教!!!!!

其他  頂部
水邊圍村
註冊會員

UID 1273
精華 0
積分 102
帖子 49
閱讀權限 20
註冊 2008-10-10
hi! YL討論區真係好!請大家多多指教

其他  頂部
onefree
金牌會員

UID 2586
精華 0
積分 1123
帖子 359
閱讀權限 70
註冊 2009-4-9

QUOTE:
原帖由 水邊圍村 於 2009-5-13 23:52 發表
)P9Z.m/h+yhi! YL討論區真係好!請大家多多指教

'p3}1A&u1n7O-e;x.E元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, hi hi hi !!!

其他  頂部
WIN女
新手上路

UID 3568
精華 0
積分 3
帖子 6
閱讀權限 10
註冊 2009-6-12
大家好, 我都係住元朗, 請多多指教

其他  頂部
Thomas (Thomas)
管理員

UID 1
精華 0
積分 955
帖子 428
閱讀權限 200
註冊 2007-6-16
來自 香港-元朗
Welcome

其他  頂部
khs1101
新手上路

UID 2832
精華 0
積分 34
帖子 25
閱讀權限 10
註冊 2009-4-27
Hi  我之前都係住元朗,上年搬左去天水圍嘉湖。都算係元朗人卦.......哈哈。

其他  頂部
艾朗連儂
高級會員

UID 13
精華 0
積分 630
帖子 335
閱讀權限 50
註冊 2007-6-22

QUOTE:
原帖由 khs1101 於 2009-6-14 04:29 發表 4k/Q$~!T"E0l B%|
Hi  我之前都係住元朗,上年搬左去天水圍嘉湖。都算係元朗人卦.......哈哈。

4u$B&V8z:x&`www.y1.hk
-}*p)F:{3k Ewww.y1.hk
)[4[:I2\-}.y二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路天水圍都係元朗地方呀!
)Z7i!S7[:r/{YL.香港
;D%q;g0R#h%|._-@;v我住天慈,我自己都認係元朗人...........

其他  頂部
Thomas (Thomas)
管理員

UID 1
精華 0
積分 955
帖子 428
閱讀權限 200
註冊 2007-6-16
來自 香港-元朗

QUOTE:
原帖由 khs1101 於 2009-6-14 04:29 發表 YL.香港4[#W5^%J4T6h%M

二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路6Z(?*j)_5Q b6C&C
天水圍 百分百係元朗人,元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, !a1r @ x!p9~![*i
屯門都算「前元朗人」?「根」是元朗!
-u!a7p)n5w'W2gwww.y1.hkhttp://www.y1.hk/disz/viewthread.php?tid=131&page=1#pid542"x,a-O7c,H2?

$_$S.i!H3M.P o元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, .元朗, 天水圍, 屯門, yuen long, tin shui wai, tuen man, 元朗網站, 4A/E2b S#D x
觀迎!

其他  頂部
karyhon
新手上路

UID 1334
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2008-10-21
我都喺新嚟架 ,住元朗,想識多o的元朗朋友,多多指教

其他  頂部
chris
註冊會員

UID 1535
精華 0
積分 107
帖子 48
閱讀權限 20
註冊 2008-11-24
YL.COM 真在太"正" 啦!我介紹o左比好多fr睇.

其他  頂部
nganga414
新手上路

UID 4187
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2009-7-12
回復 #89 chris 的帖子

新人報到,想入元朗住,請各位比D意見,多多指教.

其他  頂部
nganga414
新手上路

UID 4187
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2009-7-12
回復 #89 chris 的帖子

Totally agree !!
4W&I(q,F!B6w1};Y,J1o二手家俬 電器 廚具 送贈 買賣市場   問路新人報到,想入元朗住,請各位比D意見,多多指教.

其他  頂部
   [ 上一頁 ] 。 [ 其他分類 ]